|
Food73 - Waalwijk - Heerlijk halal en biologisch eten

Vers & Halal

Delivery, Pick-up & Eat-in

Burgers, ribs en more

WIE ZIJN WIJ?

Food73 uit Waalwijk

is voor de hele familie!

Wij hebben een grote menukaart en richten ons op de hele familie. Iedereen heeft zin in iets anders? Dan denkt u natuurlijk gelijk aan Food 73. Wij werken uitsluitend met kwalitatieve topproducten. Al ons vlees is halal en al ons verse vlees is ook 100% biologisch.
RESTAURANT

Krijg het beste diner

ervaring met ons!

Wij hebben 16 zitplekken waar u zelf aan tafel uw vlees en andere producten kan bereiden op een grillplaat. Dit is al mogelijk vanaf 2 personen en u krijgt standaard geserveerd biefstukpuntjes, kipfilet, lamsshoarma, merguez en mini hamburgers. Daarnaast zetten wij ook verse groentes op tafel en natuurlijk heerlijk stokbrood met dips. Dan kunt u zelf het totaal nog completer maken door verschillende sides erbij te bestellen. Zin om een pannenkoekje te maken op de plaat? Of toch liever een eitje bakken? Dit is allemaal mogelijk!

Wilt u komen genieten bij ons? Zou u dan wel even willen reserveren? Dit kan via onze website of telefonisch.

RESTAURANT

Privé ruimte

In alle rust eten & genieten

Wij beschikken over een privéruimte waar u in alle rust kunt eten en kunt genieten van volledige privacy. Deze ruimte heeft 4 zitplaatsen maar is desgewenst uit te breiden naar 6 plaatsen. Wilt u gebruik maken van deze ruimte, dan vragen wij u om telefonisch te reserveren, 0416-234300.

ONLINE BESTELLEN

Liever thuis eten?

Bestel nu online

Wilt u eten laten bezorgen of het komen afhalen, wij hebben een grote menukaart waaruit u kan kiezen. Al deze producten en gerechten kunt u bestellen voor bezorgen en/of afhalen. Bestellen kan natuurlijk ook via onze website, klik dan snel op de button: Bestellen

FOOD73

Onze openingstijden

Verse ingrediënten Halal & Biologisch

Alle producten waarmee wij werken zijn 100% halal en gecertificeerd. Zowel onze menukaart voor bezorgen/afhalen als de producten in ons restaurant.

Reserveer nu online bij

Food73